tds image

NO.38 YDELSER

 
tds image
RESPONSIVE HJEMMESIDE
HJEMMESIDEN SOM TILPASSER SIG SKÆRMEN
  • tds image
  • tds image
  • tds image
tds image
tds image
VISUEL IDENTITET
NO.38 GIVER DIG ET PROFFESIONELT IMAGE
tds image
tds image
NO.38 RÅDGIVER DIG
FÅ HJÆLP TIL AT OPTIMERE DIT SALG

NO.38 GIVER DIG INDSIGT I DIT EGET BRAND

 

No.38 har en tilgang som sikrer dig indsigt i dit eget brand. Vi sætter fokus på hvordan du fx bruger din hjemmeside til at styrke din virksomhed. Du ved måske at en flot hjemmeside, profiler på de sociale medier og annoncer på Google er vigtige markedsføringsværktøjer. Men det er også vigtigt at sætte disse værktøjer i kontekst, så de arbejder for dit brand og din virksomhed.

Det betyder, at har du brug for en ny hjemmeside, leverer vi ikke bare en hjemmeside. Hos No.38 får du vejledning fra første dag – vi går meget op i at alle dine salgskanaler spiller perfekt sammen. Skal hjemmesiden bruges til at profilere dig selv eller din virksomhed, er det til at skaffe nye kunder eller indgår hjemmesiden i en ny produktlancering? Ved at stille disse og lignende spørgsmål sikrer No.38 at du får leveret et produkt som bliver udnyttet maksimalt.

Sammen med dig skaber vi din visuelle identitet – dit ansigt udadtil – så det er målrettet din virksomhed, dit brand og dine kunder. Det er vigtigt at du har sammenhæng og genkendelighed i din identitet – det skaber troværdighed og indgyder tillid, fordi du viser at du har styr på alt hvad du foretager dig. Det skaber salg.

Læs mere om vores ydelser eller kontakt os med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig!

NO.38 TILBYDER

Visuel identitet
NY VISUEL IDENTITET?
For mere info: KONTAKT OS
Visuel identitet

No.38 skaber din visuelle identitet ved at holde en rød tråd igennem alle typer design – facebook, hjemmeside, visitkort, powerpoint, brochurer og andet salgsmateriale.

Hjemmeside i responsive design
NY HJEMMESIDE?
For mere info: KONTAKT OS
Hjemmeside i responsive design

Tiderne ændrer sig og det gør teknologien bag hjemmesider også. Vi designer altid hjemmesider som følger tidens trend.

Rådgivning
Ønsker du rådgivning?
For mere info: KONTAKT OS
Rådgivning

Vi hjælper og rådgiver dig så du er klædt på til at styrke dit brand.

SEO
Hjælp til SEO?
For mere info: KONTAKT OS
SEO

SEO er en meget vigtig del af din markedsføring. No.38 hjælper dig med at skrive SEO-venlige tekster til din hjemmeside.

Google Adwords
Google Adwords?
For mere info: KONTAKT OS
GOOGLE ADWORDS

Ønsker du at være nr. 1 fra dag 1 på Google? Så skal du bruge Google Adwords. No.38 hjælper dig med at opstille mål og sender dig jævnligt rapporter så du kan følge udviklingen i besøgstal og konverteringsrater.

Markedsføringsanalyse og branding
MARKEDSANALYSE?
For mere info: KONTAKT OS
Markedsføringsanalyse og branding

No.38 hjælper dig til bedre at forstå din kundegruppes adfærd, ønsker og behov. Herved bliver du klogere på dit eget brand og sammen skaber vi stærke strategier for dit brand.